database - Electron - Sådan opsættes db med sqlite i Windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har oprettet en elektron app, og bygget den med elektronbygger. Det opretter en pakke i dist-mappen, som jeg kan installere og derefter køre den resulterende applikation.


Jeg har en sqlite database i rodmappen i mit projekt, med nogle data i den. Men når jeg pakker og kører exe-filen, synes det ikke at forbinde til databasen, eller det vises tomt. Hvis jeg simpelthen driver projektet med elektron uden pakning, er det i stand til at oprette forbindelse til databasen og gøre brug af dataene.


Hvis jeg også besøger installationsmappen, finder jeg en kopi af databasen, jeg havde i min ansøgning, men uden nogen rækker i den. Inde i en .asar mappe, er der en database befolket som jeg ville ønske, men denne jeg formodentlig ikke kan redigere.


Vil du have nogle pointers på, hvad der kan forårsage dette? Hvordan kan jeg ordentligt forbinde til den database, jeg har i rodmappen i mit projekt ved hjælp af sqlite, sequelize, windows og electron?


Tak på forhånd

Bedste reference  1. Sørg for, at electron-builder ikke pakker databasefilen til appen ASAR (brug indstillingen [4] asarUnpack.

  2. Hvis din pakkede app skal ændre databasen, skal du kopiere filen til den placering, der returneres af [5] app.getPath('userData') og arbejde med den kopi. Din app har generelt ikke tilladelse til at skrive til den mappe, hvor den er installeret.