windows - Kører wyd.pl i Cygwin - Kan ikke finde objektmetode 'init' via pakken 'wlgmod :: doc'

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemEfter et par dage med at prøve at få wyd.pl kørende på min Windows 7-maskine, er jeg endelig tæt på. Jeg har installeret en fungerende version af Cygwin på hvad der skal være det femte forsøg, og jeg har nu en arbejdsbaske . [17]


Men når du kører følgende WyD-kommando i bash:


$ wyd.pl -b -e -t -s 3 -o "OUTPUTFILE" "TARGETDIRECTORY"


... Jeg får en fejl for en enkelt manglende afhængighed:  Kan ikke finde objektmetoden 'init' via pakken 'wlgmod :: doc' (måske har du glemt at indlæse 'wlgmod :: doc'?) På/cygdrive/c/WYD/wyd.pl linje 284.Nogle gange er wlgmod::doc erstattet med wlgmod:jpeg eller wlgmod::plain, men det er den samme grundlæggende fejl. Dette er en velkommen ændring fra da jeg forsøgte at køre programmet i CMD, som kom tilbage med Tiere manglende afhængigheder, men jeg vil gerne finde ud af, hvordan man får den sidste til at gå væk, så jeg kan endelig køre programmet.


Ser i den mappe, hvor WyD er installeret på Windows - C:WYD - Jeg ser en mappe kaldet wlgmod , som indeholder doc.pm, jpeg.pm, html.pm osv. Formentlig er det de 2 pakker ', som bash beder om, men at dømme efter udgangen af ​​ovenstående fejl, synes det at være at køre WyD fra den samme mappe, så jeg er forvirret over hvorfor det ikke kan finde disse filer.


Det eneste jeg kan gætte er, at alt dette har noget at gøre med den version af Perl, der køres. At gøre perl -v i begge konsoller styrker dette lidt.


CMD - V5.24.1
Cygwin/bash - V5.22.3


Andet end det ... Jeg er virkelig forvirret, og jeg har ingen idé om, hvad jeg gør.

Bedste reference


wyd.pl er perl script og det har brug for nogle perl moduler til at analysere filerne. Sådan løses:  1. OpenOffice::OOD
perl -MCPAN -e shell

install OpenOffice::OOD
  1. [18] catdoc
 tar xzvf catdoc-0.94.tar.gz

 ./configure

 make

 make install
  1. [19] jhead
  tar xzvf jhead-latest.tar.gz

  cd jhead-2.90

  make
  1. [20] mp3info
 cd mp3info-0.8.5a

 make mp3info

 make install-mp3info
  1. apt-get install libncurses5-dev libncursesw5-dev