windows - Tryk på/NFC-lignende Eddystone Experience

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem(hvordan) Er det muligt at få Eddysone-URL'en til at levere funktionalitet, ligesom NFC, ville det kun være muligt for brugeren at få URL'en i nærheden?


Jeg har testet med eddystone-beacon biblioteket på Intel Bluetooth 4-aktiveret Wifi-kort for at sende signalet med succes. Men jeg finder, at jeg kan modtage signalet fra langt (20 + m) væk, når jeg gerne vil at begrænse det til inden for en meter.
Biblioteket har muligheder for at dæmpe strømmen txPowerLevel: -22, // override TX Power Level, men jeg finder ud af at ændre dette eneste messer med afstandsberegningen og ikke evnen til at modtage signalet.


Er dette måske et problem med hardware (måske en dedikeret USB ville tillade kontrol?)

Bedste reference


Eddystone-URL er ikke designet til at fungere på denne måde ved hjælp af Googles standardtjenester. Men Det er muligt at gøre, hvad du vil have, hvis du har en dedikeret app på mobilen enhed, der registrerer lyset.


Hvis dette er en mulighed for dig, så vil du ikke reducere senderens strøm på din hardwareenhed. Selvom du får hardware, der tillader dette, vil afsendelse af et meget svagt signal føre til uforudsigelige mindste registreringsområder på 3 fod eller derover på enheder med stærke modtagere og slet ikke detekteringer (selvom der berøres lyset) på enheder med svage modtagere.


I stedet skal du forlade det ved den maksimale transmissionseffekt og derefter filtrere efter en stærk RSSI på modtagerenheden , der kun viser detektionen, når RSSI overholder en tærskelværdi. Du har stadig problemer med varierende stærke modtagere, men det er meget mere forudsigeligt. Jeg har brugt denne teknik kombineret med en enhedsdatabase, der sporer det stærkeste signalniveau, der ses for en enhedsmodel, så jeg ved, hvad RSSI er en specifik enhedsmodel vil opdage, når det er lige ved siden af ​​fyret.


Hvis du er spil for denne tilgang, kan du bruge Android Beacon Library til at registrere Eddytstone-URL til din app på Android-enheder og iOS Beacon-værktøjerne på iOS-enheder. [3] [4]