android - Installation af sqlite3 på en ekstern enhed uden emulator

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg er en studerende, og jeg vil gerne lære om at bruge sqlite3 på android. Min ven forsøgte at køre Android-emulatoren og begynde at skrive kommandoer adb -e shell, su, navigeret gennem emulatorlagringen og derefter køre sqlite3 mydb.db. Alt gik fint. Men når vi forsøgte at køre adb med brug af en ekstern fysisk android-enhed, kører sqlite mydb.db et problem. ADB kan ikke finde sqlite eksekverbar. Jeg har allerede rodfæstet min enhed og givet tilladelse adb men det synes ikke at finde sqlite eksekverbar.


Jeg gjorde nogle undersøgelser. Jeg fandt ud af i et andet indlæg, at nogle af android-enheder ikke har sqlite indbygget. Så jeg forsøgte at forske på mulige måder at installere sqlite3 på android system. Jeg fandt dette. Et af svarene foreslog dette. Jeg har allerede forsøgt, men Installatøren virker ikke for mig. I det samme spørgsmål er det valgte svar at trække sqlite fra en emulator (der understøtter en) og skubbe den til min enhed.


Problemet med denne metode er, at vi har begrænset mængde ressourcer. Den bærbare computer, jeg arbejder med, har kun 1 GHz CPU og 3 GB RAM. Android Studio har ikke engang ladet køre en emulator på grund af min CPU's hastighed. Kopiering fra en hurtigere og bedre bærbar computer, der kan køre emulator (som kan efterligne enheden med sqlite3) er kun min sidste og meget endelige løsning. Er der nogen anden måde?

Bedste reference