windows - Snatching et crash dump på brugerens side og navigere det på udvikler side

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har et program, der er bygget i 'release with debug info' mode. Nogle gange krasjer det på brugerens side, men når jeg forsøger at genskabe det på min computer - alt er fint. Jeg leder efter fejlfindingsværktøj eller noget, der gør det muligt for brugeren at rive et crash-dump og sende det til mig, så jeg kunne i det mindste se opkaldsstakken. Hvad ville være et egnet værktøj til at gøre det? Hvad kan jeg navigere sådan dump med? Efter en kort søgning fandt jeg ikke noget passende, så jeg håber på din hjælp. På forhånd mange tak!

Bedste reference


Window Error Reporting (WER) er Microsoft-mekanismen til at indfange nedbrudsspalt i OS-kode og applikationskode. Hvis du bruger standardindstillingerne, sendes crashdumpen til Microsoft-servere og slettes til sidst, hvis du ikke har en WER-konto. Der er dog mulighed for at fælde dumpen lokalt på en brugers maskine. For at indsamle brugerdumperne skal du indstille nogle nøgler til registreringen. Jeg har gjort dette med mine kunder ved at oprette et lille program, der sætter nødvendige nøgler, så jeg kan fange dumpen. Jeg sender dem programmet og instruerer dem til at e-maile dumpfilen til mig. [1]


Bemærk : Du skal også sikre dig, at du har matchende fejlfindingssymbolfiler (.pdb), når du fejler sammenbruddet. Ellers er den samlede dumpfil noget ubrugelig.