windows - Xampp gør ikke PHP på brugerdefineret projekt

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg bruger to maskiner til Dev, min Mac til mit primære arbejde, e-mails og nogle små projekter, når jeg er på farten, men primært bruger RDP og kører XAMPP og Vis Studio på min pc. Jeg har XAMPP installeret på min Mac ved hjælp af et bundt XAMPP installer.


Denne pc har XAMPP, MySQL, IIS og MSSQL installeret og kører mine Wordpress-websteder perfekt. Tilpassede plugins fungerer godt, men jeg har for nylig oprettet et brugerdefineret projekt fra scrach på min MAC, og da jeg ønskede at flytte det til min dev-maskine (til kilde kontrol osv. ) Jeg fandt ud af, at XAMPP ikke ville køre webstedet som et 'PHP' -sted. Siden viser udvalgte dele af php-kode, endda fremmed, at jeg får syntaxfejl, når jeg med vilje bryder kode på sider, men en simpel 'ekko' vandt 't arbejde som forventet. Husk, at mine Wordpress-installationer kører perfekt, samtidig med at dette projekt giver problemer.


Frustreret, jeg uploadede mit projekt til min hosting provider for at se, hvordan projektet ville gøre og til min forfærdelse, projektet løb perfekt, min hosting udbyder kører linux maskiner, så jeg spekulerer på, om der er en mulighed noget i min kode er ikke at arbejde på Windows XAMPP distributionen.


Hvordan begynder jeg at forsøge at finde en løsning på dette?

Bedste reference


Du skal opsætte dit nye projekt ved at oprette et alias i XAMPP config-filen nemlig httpd-xampp.conf


Alias /newproject "C:/xampp/newproject/"
<Directory "C:/xampp/newproject">
   Options Indexes FollowSymLinks MultiViews ExecCGI
   AllowOverride All
   Require all granted
</Directory> 


så kunne du gennemse sådan her


http://localhost: {port som du bruger IIS}/newproject/[2]