c # - Windows - Brugerdefineret Lås Skærm link til brugerdefineret App?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem

Ville nogen kunne pege mig på docs / api, der tillader mig at sætte en brugerdefineret knap eller link på Windows låseskærm? Jeg vil gerne kunne starte et brugerdefineret program derfra. Tak. Ralph

Bedste reference

Hvad mener du på 'låseskærm'?
Du kan bare køre:
rundll32 USER32.DLL, LockWorkStation Dette vil låse den aktuelle bruger, men slukker ikke.
Du kan køre den i 'cmd' eller 'Run (Start Menu)'
ELLER ... hvis du bruger C, VB, Delphi, andre ... kan du bare kalde funktionen 'LockWorkStation' på USER32.DLL, og husk at det er sagerfølsomt.

Andre referencer 1

Det er meget usandsynligt, at Microsoft let ville tillade dig at gøre noget sådan, fordi det ville være et sikkerhedsmagasin. Pointen er, at hvis ingen er i øjeblikket autoriseret til at bruge maskinen, bør det ikke være muligt at køre programmer. Pludselig på trods af dine bedste og ærlige hensigter - bliver dit program en potentiel bagdør til at hakke i maskiner. Den eneste form for brugerdefineret 'ansøgning' MS muligvis fra login-skærmen ville være alternative godkendelsesmekanismer (fx fingeraftrykslæser).
Disse vil sandsynligvis blive implementeret på førerniveau og skal interagere med en meget specifik API. Selv da tvivler jeg på, at en sådan chauffør ville få lov til at køre en vilkårlig ansøgning. Du vil måske hellere overveje at få din ansøgning køre på en tidsplan eller som en tjeneste uden brugerinteraktion.