windows - Hvordan ændrer du den aktuelle javaversion via miljøvariabler?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har en POS, der skal køres på java7, og jeg kontrollerede den aktuelle version ved at skrive java -version på kommandoprompten og fik følgende output:


java version "1.8.0\_77"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.8.0\_77-b03)
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 25.77-b03, mixed mode)


Da jeg vil have Java 7, tænkte jeg på at redigere miljøvariablerne for at pege på jdk1.7, og da jeg kontrollerede variablerne var det som følger:


Indtast billedbeskrivelse her [9]


Jeg ser at det allerede peger på java7 jdk. Hvordan er det muligt og hvordan man kører java7?


UPDATE:


Systemvariablerne PATH
Indtast billedbeskrivelse her [10]


Jeg tror jeg regnede med problemet, men ikke løsningen. Den første systemvariabel - C:ProgramDataOracleJavajavapath forårsager problemerne her, som har en java.exe i den givne vej. Det kan være et produkt af mig, der direkte opgraderer java fra java7 til java8. Men hvis jeg fjerner det, forårsager det en fejl i cmd. Hvad kunne der gøres?

Bedste reference


Første ting er, Vi kan ikke se den fulde værdi af 'PATH' -variablen under brugervariabler.  Jeg ser, at det allerede er pinting til java7 jdk. Hvordan er det muligtNormalt er 'JAVA\_HOME' indstillet af apache tomcat service installer, da tomcat kun kan finde Java gennem 'JAVA\_HOME' variablen.  og hvordan man kører java7?I PATH-variablen efter rubin og python finder du, om der er nævnt jdk 1.8 overalt. Og erstat det med jdk 1.7-stien, eller du kan henvise JAVA\_HOME i PATH som\% JAVA\_HOME\%


eg: PATH = C:Ruby....;\%JAVA\_HOME\%in;

Andre referencer 1


Du blander to ting.
 1. Java-hjem: Hvis du prøver at echo JAVA\_HOME, vil det pege på jdk1.7 ... som du nævner. Mange af programmerne/applikationerne bruger denne env-variabel til at finde java.
 2. Sti variabel: Det er her, hvor eksekverbarhederne er placeret. Så hvis du forsøger at køre nogle programmer/eksekverbare, vil systemet forsøge at lokalisere den eksekverbare ved hjælp af listen over stinavne. Så dette bør pege på jdk 7, hvis du vil bruge java direkte.

Andre referencer 2


Efter timers forskning fandt jeg problemet og løsningen, hvilket var ret simpelt.


Da jeg brugte java-underretningen til at opgradere til java8, var der indtastet C:ProgramDataOracleJavajavapath til systemvariablerne, som havde været en slags peger til den nye jdk.


For at kunne bruge java7 behøvede jeg simpelthen at bringe jdk1.7-pegeren til toppen.