Bedste alternativ til at konvertere VB6 til at køre under Windows 8

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg oprindeligt (for mange år siden) skrev mine applikationer ved hjælp af VB6 på den antagelse, at det var et strategisk Microsoft-produkt, og så kunne jeg køre dem så længe jeg ønskede. Men med Windows 8 ser det ud til, at VB6 ikke længere kan køre.


Hvad mener folk er et godt strategisk alternativ til VB6 som et simpelt udviklingsmiljø for applikationer, der ikke behøver adgang til internettet (de kører bare på pc'en)? Jeg ønsker virkelig ikke at skulle konvertere applikationerne igen i fremtiden.

Bedste reference


Gå til .net, det kører på en 'virtuel maskine', og det ser ud til, at det vil være her i lang tid fremover. Udviklingscyklussen svarer til VB6.

Andre referencer 1


Du kan se på PowerBasic Compiler til Windows + PowerBasic Forms 2.0 ...

Andre referencer 2


Delphi er en mulighed og afhængigt af hvor komplekse dine programmer er, er der nogle konverteringsværktøjer til rådighed.

Andre referencer 3


Alternativer vrimler, og at vælge en god en er svært nok. Glem at finde en 'bedste' en.


Nogle mennesker kan lide Jabaco, som har fordelen ved at målrette mod flere platforme. [1]

Andre referencer 4


VB6 SP6 kører perfekt på 8 fuldversionen, vil nogle kb opdateringer stoppe systeminfo og rtf-værktøjer fra indlæsning, så vær forsigtig, hvis du bruger nogle kb opdateringer, skal du være forsigtig og genoprette dit system regelmæssigt.


WARINING: Hvis du ikke har opgraderet fra 8,0 til 8,1 nu, bedes du ikke, fordi ca. 90\% af værktøjet ikke fungerer. Det kan understøttes senere, så vent.