Windows Store Apps - UWP: 'CurrentApp' styrter i certificering

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har det problem, at jeg ikke ved, om jeg vil bruge CurrentApp eller CurrentAppSimulator, når jeg sender en UWP-app til butikken.


Da jeg ændrede min kode fra CurrentAppSimulator til CurrentApp, kolliderede den ikke kun på min personlige computer, der kørte testene, men også i certificeringsprocessen. Hvordan reparerer jeg det? Naturligvis er appen ikke offentliggjort på det tidspunkt, men jeg kan heller ikke bruge CurrentAppSimulator, fordi pakken bliver certificeret vil også være i butikken til sidst ...


Hvad skal jeg gøre for at løse dette problem?

Bedste reference


Problemet er sandsynligvis mangel på netværksadgang (som CurrentApp er afhængig af) i stedet for et problem med CurrentApp selv.


Håndter undtagelser fra CurrentApp-opkaldet, så fejl ikke forårsager et programkrasj. CurrentApp kan mislykkes, hvis det ikke kan nå butiksserveren. Dette kan være, hvis appen ikke er offentliggjort (sandsynligvis i din lokale test), eller hvis netværket ikke er tilgængeligt (sandsynligvis i cert-testen og mulig i brug i verdenskunder)


Se Undgå fælles certificeringsfejl [7]

Andre referencer 1


Apps, der sendes til butikken, skal bruge klassen CurrentApp.


Når man ser på de tilgængelige oplysninger her, kan man læse følgende: [8]  Dette objekt henter sine data fra Windows Store, så du skal have en udviklerkonto og appen skal offentliggøres i Windows Store. Før sender til Windows Store, kan du teste din kode med en simuleret version af denne klasse (hvis tilstand initialiseres fra en XML-fil). Se CurrentAppSimulator.