Fjern Windows 8 build of app fra Windows Store

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har haft en Windows 8-build i forbindelse med min app, siger med version 1.0.4. Jeg har også en aktiv 1.3.4-version, der retter sig mod Windows 10. Jeg ønskede at gøre 1.0.4-bygningen utilgængelig, så jeg fjernede den. Men det vises stadig i Windows Store på Windows 8-enheder. Så læser jeg, at jeg skal indsende en opdatering og ændre prissætningen og tilgængelighed. Men jeg kan ikke se en måde at gøre uden at fjerne 1.3.4-versionen fra Windows Store.


EDIT: Jeg har tilføjet et billede af instrumentbrættet, der viser hvilke pakker der er installeret. Windows 8-pakken er stadig tilgængelig, selvom den ikke er synlig i instrumentbrættet.


Indtast billedbeskrivelse her [1]

Bedste reference


Baseret på din beskrivelse kan jeg forstå, at din app har to pakker, en version er 1.0.4, der er målrettet mod Windows 8, en anden version er 1.3.4, der er rettet mod Windows 10, og du vil bare gøre pakkeversion 1.0.4 utilgængelig , har jeg ret?


Jeg foreslår, at du fjerner pakkeversion 1.0.4 fra indsendelsen, og du behøver ikke ændre prisfastsættelsen og tilgængelighed, efter opdateringen er offentliggjort (nyt indlæg indsendt i butikken), vil ingen ny kunde på Windows 8 kunne erhverve appen (selvom kunden, der allerede har, kan fortsætte med at bruge den). Appen vil stadig være tilgængelig for ny kunde på Windows 10.
Mere detaljeret information, se vejledningen til apppakkehåndtering [2]


Derudover er der kun Windows Phone butik og Windows Store nu, bemærk det.