Sådan aktiveres Git-terminalen, begynder du med hjemmekatalog i Windows?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem
    Dette spørgsmål har allerede et svar her:

    

          

 •             Hvordan man laver Git-bash kommandolinje starte med hjemmekatalog?
                  
                      2 svar
                  

          

 •     

Bedste reference


Hvis du er på Windows, gør dette /questions/42258219/how-to-make-git-bash-command-line-start-up-with-home-directory • Højreklik på Windows genvej, som du bruger til at starte git bash terminal ie.e git-bash.exe, og klik på Egenskaber.

 • Gå til fanen Genvej

 • Ændr værdien af ​​Start i: Etiket til din ønskede arbejdsområde, dvs. C:UsersKedar måske i dit tilfældeSå skal du køre applikationen som administrator!

Andre referencer 1


Også hvis du bruger Windows, er der to måder: 1. Enkel måde: Som Divyanshu Kushwaha forklarede, skal du åbne Egenskaberne for den shrotcut du bruger til at starte og bare placere --cd-to-home bag målbanen, der peger på din git-bash.exe fil, som denne: "C:Program FilesGitgit-bash.exe" --cd-to-home.

 2. Fleksibel måde: Du kan konfigurere bash-kommandolinjen via filen .bashrc i din hjemmemappe. Hvis filen ikke findes, kan du oprette den og derefter tilføje noget som dette:


  MoveToHome() { cd /c/<any path you want>; }
  MoveToHome
  


  Dette giver dig mulighed for at definere en hvilken som helst sti, du vil være i ved opstart, ved at definere en MoveToHome-funktion og kalde den direkte ved opstart.