c ++ - Ukorrekt fejl opstod i Windows Web Services-rammen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg forsøger at bygge og køre et simpelt projekt i Visual Studio 2017 (C ++) i x64 ved hjælp af Local Windows Debugger. Men hver gang jeg forsøger at køre den ved hjælp af debuggeren, får jeg denne fejl. [1]


Denne fejl vises ikke, når jeg ændrer den fra x64 til x86, men jeg har brug for den til at kompilere til x64. Det er sket på begge computere, jeg har prøvet det og synes at ske i hvert enkelt af mine projekter. Jeg har forsøgt at geninstallere Visual Studio allerede, og intet er ændret. Jeg har forsøgt at tilføje 'devenv.exe' som en undtagelse til Windows Firewall, men der er heller ikke nogen ændringer, selvom jeg har slukket firewall'en helt. Mit antivirus påvirker det heller ikke. Det sker stadig, når jeg deaktiverer det.


Programmet kører fint, når jeg finder det i exploreren og kører det manuelt, men så har jeg ikke nogen fejlfindingsværktøjer.


Hvad gør jeg forkert her, hvordan får jeg det til at bygge og køre mit projekt som x64?

Bedste reference


Jeg får denne fejl hver gang jeg har en aktiv VPN-forbindelse. Hvis du bruger en VPN, skal du prøve at afbryde forbindelsen og se, om fejlen forsvinder.

Andre referencer 1


Hvis du vil bruge en VPN, er løsningen (forudsat at du har Visual Studio 2017 Version 15.7 eller nyere) som følger:  • Gå til startmenuen i Windows og start 'Udviklerkommandoprompt til VS 2017 Preview'

  • Kør: '\% DevEnvDir\% vsregedit.exe' set '\% VSINSTALLDIR: ~ 0, -1\%' HKCU Debugger UseAnonymousPipes dword 1

  • Genstart VS, hvis den allerede kørerDenne løsning er fra dette link til Microsoft. [2]