Kompil MySQL fra kilde med OpenSSL på Windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg forsøger at kompilere MySQL Community Server 5.7.17 fra kilde med OpenSSL.Baseret på min forskning er dette den eneste måde at bruge OpenSSL med MySQL, medmindre du køber Enterprise Edition ellers bruger de yaSSL i stedet for OpenSSL. (Se første linjer her: https://dev.mysql.com/doc/refman/5.7/en/openssl-versus-yassl.html)[4]


Hvad jeg har gjort: Downloadet MySQL-kilde til Windows, download/installer OpenSSL til Windows, kør cmake gui mod kilden og specificeret WITH\_SSL=C:/OpenSSL-Win64/bin, som er stien til OpenSSL på min build.


Her er et billede af min CMAKE GUI Fejl:


CMAKE Fejl [5]


Af en eller anden grund er det ikke at identificere OpenSSL på min bygning. Jeg har brudt rundt i flere timer og forsøgt at få det til at fungere, og jeg har fået en smule længere, da dette er den eneste fejl, jeg har forladt. Enhver vejledning er værdsat.


Noter om min specifikke bygning:  • Windows 10 pro 64bit

  • Brug af Visual Studio 14 2015 Win64 som generatorUPDATE: 03/23/2017
Downloadet fuld version af OpenSSL (brugt lys) og ændret sti Til C:/OpenSSL-Win64/, identificerer den nu OpenSSL på systemet, men kan stadig ikke finde openssl og kryptobiblioteker. Der er en lib directoy under OpenSS-Win64, der synes at have openssl.lib og libcrypto.lib, men ikke sikker på, hvorfor systemet ikke identificerer dem.

Bedste reference


Per MySQL-kilden ser det efter [6]


<value of WITH\_SSL>/include/openssl/ssl.h


Så du skal sandsynligvis indstille WITH\_SSL til


C:/OpenSSL-Win64/