Windows Home Server backup løsning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg indrømmer, at dette ikke strengt er et programmeringsspørgsmål, selv om jeg bruger min WHS som kildeopbevaringsserver til hjemmeprojekter, og jeg gætter mange andre kodere her også.


Har nogen en anbefaling til en god backup løsning til den ikke-fileshare del af Windows Home Server? Alle WHS-sikkerhedskopierne jeg har set, håndterer filerne, men ingen af ​​systemfilerne eller andre administrative ting på boksen.


Tak,
  Andy

Bedste reference


iDrive er fantastisk og gratis under 2 gigs [1]

Andre referencer 1


Windows Home Server er designet til ikke at have brug for en sikkerhedskopiering af operativsystemet. Hvis dit systemdrev mislykkes, skal du installere et nyt drev, og derefter starte WHS OS-installationsdisketten og installere operativsystemet. Det vil finde dataene på de andre drev og genskabe alle de delte mapper. Du skal gøre nogle konfigurationer, når det er sikkerhedskopieret, men det er ret lille sammenlignet med ikke at skulle sikkerhedskopiere det.

Andre referencer 2


En god løsning til sikkerhedskopiering af hjemme serveren er at tilslutte et eksternt drev, siger via USB 2.0 eller eSATA. For at dette skal fungere, har du brug for den understøttende software som Norton Ghost eller noget lignende installeret på din WHS-server.


Windows Home Server Power Pack 1 (aka WHS PP1) tilføjede en funktion til at udføre sikkerhedskopier af WHS delte mapper til et eksternt drev - som du nævner, er denne funktion kun beregnet til at gøre datasiden og ikke OS.


Hvis du har en HP MediaSmart-server, kan du prøve den metode, der er nævnt i Quick & Nem Windows Home Server Backup og Gendan. Forfatteren sagde, at det fungerede for ham, men selvfølgelig forbehold emptor. Denne teknik har dig til at oprette et diskbillede til din backup og bruge det til at gendanne fra i Recovery Disk/Restore disk processen. [2]


Hvis du vil have en hurtigere måde at gendanne dit operativsystem, og du ikke har en Media Smart-server, kan du også tjekke disse instruktioner om, hvordan du bruger et USB-flashdrev til at installere WHS, og fusionere instruktionerne ovenfor for at gendanne en disk billede i forhold til OS Recovery disk processen. [3]

Andre referencer 3


WHS OS backup løst ved at køre to eksemplarer af WHS hver på sin egen computer i en virtuel maskine med hver WHS, der støtter den anden (kører i en VM gør WHS en fil, der dermed kan sikkerhedskopieres og genoprettes af WHS).