windows - mysql workbench 6.3 data eksport SSL-forbindelse fejl 2026

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg bruger MySQL Workbench 6.3 på Windows 10 og forsøger at eksportere data fra en MySQL database, der er på samme system. Så vidt jeg kan fortælle, selvom SSL er aktiveret, forsøger jeg ikke at oprette forbindelse til MySQL via SSL. Men når jeg vælger den database, som jeg vil eksportere og køre eksporten, får jeg følgende fejl:


  11:05:08 Dumping bankaccounts (all tables)
  Running: mysqldump.exe --defaults-file="c:usersdavidappdatalocal	emp	mpgzws3n.cnf" --set-gtid-purged=OFF --user=root --host=localhost --protocol=tcp --port=3306 --default-character-set=utf8 --skip-triggers "bankaccounts"
  mysqldump: Got error: 2026: SSL connection error: socket layer receive error when trying to connect
  Operation failed with exitcode 2
  11:05:09 Export of C:Devankaccounts.sql has finished with 1 errors


Kan nogen oplyse mig om, hvad der rent faktisk foregår her? Fra fejlmeddelelsen ser det ud til, at dataeksporten forsøger at oprette forbindelse via SSL. Er det tilfældet? Hvis ja, hvordan kan jeg få det til at forbinde uden SSL? Jeg kan ikke se nogen SSL-muligheder, når jeg konfigurerer eksporten.


Alt, hvad jeg vil gøre, er at dump hele databasen til et SQL-script. Jeg forsøger ikke at gøre noget smart - bare eksporter min database.


Opdatering: Jeg slog SSL fra serveren og genstartede den, og eksporten fungerede. Det ser ud som om at tænde for SSL betyder, at forbindelser forsøger at bruge SSL, selvom det ikke bliver anmodet om. Er det korrekt?

Bedste reference