PostgreSQL Installation på Windows 8.1 - database klynge initialisering mislykkedes

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg forsøger at installere PostgreSQL 9.6.2 på min computer via installationspakken fra EnterpriseDB.com. Og hver gang jeg får denne fejl i slutningen:


Problem running post-install step. Installation may not complete correctly
The database cluster initialisation failed.


Jeg har gjort nogle googling og fundet nogle få 'løsninger' til dette problem, men ingen af ​​dem arbejdede for mig. Jeg bruger Windows 8.1, den 'normale', ikke 'Pro' -udgave. De fleste af disse løsninger var til Win 7 eller Vista. Årsagen til at installere PostgreSQL bruger PostGIS til mit forsøg på at oprette kortapplikation.


Jeg forsøgte denne - https://cppoon.wordpress.com/2013/03/07/how-to-solve-problem-running-post-install-step-postgresql-window/[4]


Det er skrevet til Win 7 Pro, så jeg var nødt til at gøre nogle ting anderledes - for eksempel compmgmt.msc indeholder ikke noget om brugere og grupper, så jeg gik til lusrmgr.msc - men det sagde mig at det er ikke brugbar til min version af Windows (jeg ville sandsynligvis brug for Pro-version) .Så jeg oprettede en ny bruger via Indstillinger, gav ham administratorrettigheder via Kontrolpanel og forsøgte at installere det via CMD som skrevet i instruktionerne. Nå fungerede det ikke , har stadig den samme fejl.


Så prøvede jeg dette - http://www.geekscribes.net/blog/2009/04/22/postgresql-database-cluster-initialisation-failed-solution/. [5]


Det er for Windows Vista, men jeg gav det alligevel skudt. Først installerede jeg det i en anden mappe uden for Programfiler (C: \ Hry \ postgres), fik den samme fejl. Derefter forsøgte jeg at oprette bruger postgres der som skrevet i artiklen, men da jeg ønskede at tildele rettigheder til mappen, fik jeg fejl med stm som denne (min vin er ikke på engelsk, så jeg oversætter det på den bedste måde jeg kan):


Error occured during attempt to use security information for:
C:Hrypostgresin
Unable to load list of objects in the container. Access denied.


Og det samme for hver undermappe af postgres. Jeg forsøgte stadig at geninstallere installationen i den samme mappe som rådgivet i artiklen, men intet, stadig den samme fejl.


Jeg inkluderer de sidste linjer fra install-postgresql log, hvis det vil hjælpe nogen med at identificere, hvor problemet er:


Called CreateDirectory(C:Hrypostgresdata)...
Called CreateDirectory(C:Hrypostgres)...
WScript.Network initialized...
strParentOfDataDirC:Hrypostgres
logged in userPETRPetr
Called AclCheck(C:Hrypostgresdata)
Called IsVistaOrNewer()...
'winmgmts' object initialized...
Version:6.3
MajorVersion:6
Executing icacls to ensure the PETRPetr account can read the path     C:Hrypostgresdata
Executing batch file 'rad1F88F.bat'...
'icacls' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

Called IsVistaOrNewer()...
'winmgmts' object initialized...
Version:6.3
MajorVersion:6
Ensuring we can write to the data directory (using icacls) to  PETRPetr:
Executing batch file 'rad1F88F.bat'...
'icacls' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.

Failed to ensure the data directory is accessible (C:Hrypostgresdata)
Called Die(Failed to initialise the database cluster with initdb)...
Failed to initialise the database cluster with initdb

Script stderr:
 Program ended with an error exit code

Error running cscript //NoLogo     "C:Hrypostgres/installer/server/initcluster.vbs" "NT AUTHORITYNetworkService"     "postgres" "****" "C:Hrypostgres" "C:Hrypostgresdata" 5432 "DEFAULT" 0:     Program ended with an error exit code
Problem running post-install step. Installation may not complete correctly
 The database cluster initialisation failed.


På dette tidspunkt har jeg brugt et par timer på dette, og jeg er ude af ideer. Enhver hjælp ville blive meget værdsat. Mange tak på forhånd.

Bedste reference


Jeg fik det samme problem før, og løsningen for mig er at installere postgresql på sædvanlig sted ('C: \ Program Files'), men dataene i et andet drev, der kan åbnes af alle brugere på din computer .

Andre referencer 1


Installer Postgresql i C: \ Postgresql. Det skal fungere.