c # - Tilføj tilpasset handling for at installere MSI før installationen i installationsprojektet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg laver et installationsprojekt for et af mine Windows-applikationer.


Jeg vil gerne sikre mig, at en MSI er installeret først, dvs. før den primære output er installeret. Den pågældende msi er her Microsoft VisualFoxPro OLEDB.


Så hvis jeg prøvede at tilføje tilpasset handling som Indtast billedbeskrivelse her [2]


Så hvis jeg ændrer filtypen til alle filer og forsøger at tilføje msi, giver det en fejlmeddelelse  Ikke en gyldig filtype til brugerdefineret handlingEr der nogen anden måde at gøre, hvad jeg forsøger at nå her?

Bedste reference


Alle Visual Studio-tilpassede handlinger kører, efter at alle filerne er installeret, så du kan ikke bruge en brugerdefineret handling til at installere en anden MSI, før dit primære output er installeret. Det kan også være, at kørsel af en MSI-baseret installation fra en brugerdefineret handling mislykkes, fordi samtidige MSI-baserede installationer ikke er tilladt.


Den normale måde at gøre dette på er at oprette en bootstrapper-pakke, der installerer afhængigheder, før din MSI er installeret, start her:


https://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms165429.aspx[3]

Andre referencer 1


Jeg fandt en tilknyttet artikel, som jeg tidligere har brugt til at pakke en afhængighed (som jeg ikke ønskede i forudsætningerne) på kodeprojekt [4]