c # - Microsoft Neon Style Navigation

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemMed den seneste opdatering fra Groove Music introducerede Microsoft et nyt stil tema kaldet 'Neon'. Så vidt jeg ved, planlægger MS at opdatere mindst nogle af deres UWP-Apps, så de også gør brug af denne nye Design Style, som har halvgennemsigtige navigationsstænger.


Her er et eksempel på hvordan det ser ud: Indtast billedbeskrivelse her [3]


Så jeg spekulerede på 'Er det muligt at oprette et program, der ligner hinanden?'


Så vidt jeg kan fortælle, bør MS bruge en vis blanding af gennemsigtighed og Gaussian-Blur-Effects. Det er ikke virkelig problemet, den interessante del begynder ved at gøre vinduet gennemsigtigt selv, mens du holder Window-Control-Buttons.


Når jeg søger efter vejledninger og How-To-s for at gøre et WPF-program gennemsigtigt, sætter de alle to egenskaber på vinduesobjektet.


AllowTranparency="True"


og


WindowStyle="None"


Med sidstnævnte fjerner titellinjen.


Så mit spørgsmål er, er der en 'ny' måde at tilføje uigennemsigtighed til dit vindue uden at sætte WindowStyle til None?
Og hvis ja, hvordan?


Ellers er det mere sandsynligt, at MS brugte DWM til at give illusionen om gennemsigtighed, mens den faktisk overlapper den overlappende del af vinduet bag navigationen?


Jeg håber, at mit spørgsmål ikke er udbredt om emnet og klart stillet. Hvis ikke, skal jeg omskrive det og forsøge at rydde op.


På forhånd tak for eventuelle svar og tips.

Bedste reference