batch-fil - Windows Console Output fra Waifu2x-caffe uforståelig

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg bruger Waif2x til at opskalere en serie billeder, men jeg har et problem med kommandoen, jeg kører. Jeg ville forsøge at fejlsøge det selv, men jeg kan ikke bruge fejludgangen. Det lyder:


âGâëü[: âéâfâïâtâ@âCâïé¬èJé»é▄é╣é±é┼é╡é╜


Jeg tror, ​​det er på japansk som det fremgår af Waifu2x 'Github-side. Jeg tror også, det er det samme hver gang, men jeg ved ikke sikkert. Jeg bruger en engelsk computer, og jeg er også engelsktalende, så jeg har virkelig brug for at vide, hvad det er på engelsk eller noget jeg kan oversætte Google.
Jeg har allerede forsøgt løsningen her som vist ved at se på regedit, hvor Name=00, Data=Consolas.


Hvad angår mit specifikke problem, er kommandoen jeg skriver i cmd er


waifu2x-caffe-cui -i "C:UsersChristianworkspaceCodeLyokoUpscaleingin480Frames" -e png -l png -m noise\_scale -d 16 -h 1440 -n 1 -p cudnn -c 256 -b 1 --auto\_start 1 --auto\_exit 1 --no\_overwrite 1 -y upconv\_7\_anime\_style\_art\_rgb -o "C:UsersChristianworkspaceCodeLyokoUpscaleingin1440Frames"


Jeg tror virkelig, at det skal fungere, da jeg konverterede det fra en anden batchfil, oprettede jeg de indeholdt variabler i stedet for filstier


waifu2x-caffe-cui -i "\%~dp0480Frames" -e png -l png -m noise\_scale -d 16 -h 1440 -n 1 -p cudnn -c 256 -o "\%~dp01440Frames" --auto\_start 1 --auto\_exit 1 --no\_overwrite 1 -y upconv\_7\_anime\_style\_art\_rgb


Men jeg får stadig den underlige produktion.
Hvordan kan jeg se, hvad fejlen er?

Bedste reference