windows - Unity - Mærkelige skygger/farver i editor

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har et problem med enhed editor (ikke med et objekt i scenen). Er ikke så slemt, men det er virkelig irriterende.


Som du kan se i billedet nedenfor, når jeg vælger et indtastningsfelt, ændres baggrundsfarven for hele komponenten (og det ser rigtig dårlig ud). Det ligner en skygge over højre side (i dette tilfælde). Dette sker også med navigatoren i bunden.


Indtast billedbeskrivelse her [1]


Rediger: Jeg tilføjer endnu et billede ... i undermenuer bliver det værre værre:


Indtast billedbeskrivelse her [2]


Jeg kører den nyeste enhedsversion på Windows 10. Enhver ide om, hvordan jeg kan slippe af med problemet?

Bedste reference


Ok ... efter en masse forskning (da enhed er sådan et fælles ord, og de fleste ting jeg fandt refererede til projekter) fandt jeg ud af, at msi nahimic ansøgningen (der fulgte med mine standarddrivere + apps pakke) strider mod enhed 3d (har ingen anelse om, hvorfor det ville ske, men ...).


Flere detaljer her (der er et link i svarene, der fører til et svar fra en enhed dev): https://forum-en.msi.com/index.php?topic=265083.0[3]


Siden jeg forstod problemet var ressourcestrengen for dx 11 (tilsyneladende) også fundet flere rettelser som:  • Luk nahimic (selvfølgelig) - arbejdede

  • Force dx 9 - arbejdet, men editoren så lidt dårlig ud.

  • Force dx 12 - fungerede bedst for mig (stadig har nogle mindre problemer med tekstgengivelse i editor -> er en smule ... pixelated, som er lav res eller noget, men det er virkelig ikke så slemt)