windows - Sådan bestemmes passende MAC-adresse ved hjælp af Java

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg bygger en e-mail-sende software og brugerens krav er, dette program ville være i stand til at få og ændre systemets MAC-adresse. Jeg søgte over internettet og fandt hvordan vi kan få MAC-adresse ved hjælp af java. Her fandt jeg en prøvekode, der viser alle MAC-adresser på systemet. Ved hjælp af denne kode har jeg min produktion som denne.


Current IP address : 169.254.74.152
Current MAC address : 00-27-10-52-D6-49
Current MAC address : 70-F3-95-82-2A-85
Current MAC address : 0A-00-27-00-00-11
Current MAC address : 0A-00-27-00-00-12
Current MAC address : 00-27-10-52-D6-48
BUILD SUCCESSFUL (total time: 2 seconds)


Denne udgang omfatter MAC adresser på

 1. Trådløs LAN-adapter WiFi

 2. Trådløs LAN-adapter Local Area Connection

 3. Ethernet adapter Bluetooth

 4. Ethernet-adapter Virtuel boks


Det viser den samme produktion uanset om jeg er tilsluttet internettet eller ej. Så mit spørgsmål er, hvordan kan jeg bestemme, hvem jeg er forbundet med. Hvis jeg er tilsluttet og bruger WiFi internet, har jeg brug for WiFi MAC, og hvis jeg ' m forbundet med netværkskabel, jeg har brug for det.

Og fortæl også, hvordan du ændrer/spoof den MAC-adresse ved hjælp af Java.

Bedste reference  Det viser det samme output uanset om jeg er tilsluttet internettet eller ej.Det gør det selvfølgelig. Dine lokale MAC-adresser ændres ikke bare fordi du er forbundet med internettet.  Så mit spørgsmål er, hvordan kan jeg bestemme, hvem jeg er forbundet med, dvs. hvis jeg er tilsluttet og bruger WiFi internet, har jeg brug for WiFi MAC, og hvis jeg er forbundet med netværkskabel, har jeg brug for det.Du har brug for det for hvad? Der er ikke noget nyttigt, du kan gøre med en MAC-adresse i Java undtagen at vise det.  Og fortæl også, hvordan du ændrer/spoof den MAC-adresse ved hjælp af Java.Du kan 't.