c # - Kodning af en Windows desktop app (. Exe) - lyder dette korrekt?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg er en praktikant, der arbejder på et projekt på arbejdspladsen. Min chef har ikke en teknisk baggrund (heller ikke andre medarbejdere på arbejdspladsen), så jeg har virkelig ingen at spørge.


Lige nu har vi fået en masse excel-filer, der indeholder data (forsendelsesdata). Normalt tager vi dataene i Excel og derefter manuelt omsætter dataene til et kort. For eksempel kan vi tage et skærmbillede fra Google Maps af 'Placering X' og derefter annotere: • En rød cirkel med 10 i den placeret på bygning A svarer til 10 forsendelser af ketchup ved bygning A

 • En grøn firkant med en 5 i den placeret på bygning B svarer til 5 forsendelser af æbler på bygning B

 • En sort pil på bygning C betyder, at bygning C modtog de fleste forsendelser.

 • og så videre ...Nogle flere oplysninger: • Der er omkring 30 forskellige symboler i alt

 • Der er> 100 steder. Adresseet på placeringerne er angivet i datafilen.

 • Hvert diagram er for en bestemt uge (eller måned).Jeg vil automatisere denne proces, hvilket gør den så brugervenlig for de øvrige medarbejdere på arbejdspladsen. Her er min tankeproces om, hvordan man udvikler denne app • Vi bruger kun Windows (især Windows 7) -baserede systemer

 • Jeg vil udvikle en desktop app. i Visual Studio ved hjælp af enten VB.net eller C # (ikke sikker på hvilken en er bedre).

 • Appen vil tage en Excel-fil og uddrage dataene fra den. Det vil overlejre symboler på billedet af lokationen.

 • Placeringen af ​​billedet kan enten være fra et brugerindskrevet screenshot eller taget programmatisk fra Google Maps (afhængigt af, om integration med Google Maps er mulig).Mine spørgsmål er: • Er Visual Studio + VB.net/C# et godt valg til dette projekt?

 • Kan det behandle Excel-filer? (eller jeg går i en helt forkert retning).

 • Er integration med Google Maps mulig?

 • Eventuelle forslag?(Min boss sagde også, at vi kan ansætte en entreprenør til at gøre dette arbejde, men jeg vil virkelig gerne prøve det).

Bedste reference  Er Visual Studio + VB.net/C# et godt valg til dette projekt?Ja, du kan bruge et af disse sprog til at nå dine mål. Jeg foreslår at bruge C #, fordi jeg personligt synes det er enklere at lære, mere intuitivt, du har flere værktøjer, eksempler og dokumenter på nettet til at spille rundt (ikke det er ikke muligt med VB). Brug C # er en personlig mening, men besvare dit spørgsmål: ja, du kan bruge dem.  Kan det behandle Excel-filer? (eller jeg går i en helt forkert retning).Begge sprog har funktioner til at indlæse .xls (samt mange andre formater) og læse og behandle data fra den. Faktisk vil din Excel være fungere som en database , da dine data er gemt der. En god mulighed er at oprette en database på en server (hvor hver computer kunne få adgang) og begynde at oprette formularer, så dit team ville bruge det til at indtaste data (ikke mere excel nødvendigt). Men dette er bare en mulighed, noget at tænke på, det er ikke et krav til nu, du kan stadig bruge din excel.  Er integration med Google Maps mulig?Ja. Google tilbyder mange API'er til integration. En mulighed er at bruge deres Static Maps API, som giver dig mulighed for at angive placering eller lat/lang, konfigurere zoom, markører og lige veje for at forbinde disse markører. Du foretager en HTTP-anmodning og får et billede (som standard giver de PNG , men du kan give det ønskede format). [2]


Se dette enkle eksempel: https://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?center=Berkeley,CAu0026amp;zoom=14u0026amp;size=400x400.[3]


Under gratis brug (den dag jeg skriver dette) er der en daglig brugs grænse på op til 25000 forespørgsler og 640x640 maksimal opløsning for at undgå misbrug, men hvis du har brug for at lave mere end 25.000 anmodninger om dagen eller brug for en bedre opløsning, så kan erhverve en licens.


Du kan tjekke her for flere detaljer. [4]

Det bliver ikke en let opgave, men det er en sjov udfordring. Hvis du ikke er bekendt med C # og programmeringssprog, kan du starte med at oprette et lille system, så dit team kan indtaste alt, hvad de indlæser i dit system, så du kan gemme i en database og holde op med at bruge Excel, ligesom en øvelse.