Windows - Indsæt NIC-driveren i brugerdefineret install.wim

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem



Indtil i dag har jeg brugt en enkelt boot.wim-fil og en enkelt install.wim-fil (fanget fra en konfigureret pc med DISM) til at installere Windows 10 fra min Server 2012R2 WDS-server. Nu har vi købt ny hardware og jeg skal tilføje en driver til begge .wim-filer. Jeg kunne bruge følgende trin til at sætte føreren ind i boot.wim:



  1. Dism.exe/mount-wim/wimfile:d:\temp\boot.wim/index: 2/mountdir: d: \ temp \ mount

  2. Dism.exe/image: 'd: \ temp \ mount'/add-driver/driver: 'd: \ temp \ drivers \ IntelI354'



Når det var gjort, startede jeg PXE og kunne trække ned mit installationsbillede. Så jeg brugte de samme trin til at opdatere install.wim, men da jeg trak det opdaterede billede op, blev NIC'en ikke registreret.


Jeg fulgte trinene i scenario 1, fra https://technet.microsoft.com/en-us/library/dd348456\%28v=ws.10\%29.aspx?f=255u0026amp;MSPPError=-2147217396, for at implementere driverpakker gennem WDS, men det fungerede selvfølgelig ikke. [1]


Hvad skal jeg gøre for at få denne nye NIC-driver installeret korrekt i mit billede?


Tak.

Bedste reference


Jeg endte med at bruge: https://blogs.technet.microsoft.com/doxley/2007/12/13/editing-the-registry-of-your-wim-without-having-to-recapture/for at indlæse registreringsfilen fra WIM og https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc753716(v=ws.11).aspx for at tilføje min ønskede mappe til DevicePath-registreringsdatabasen. [2] [3]