mysql - Kan ikke oprette forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har en Windows Server 2012 maskine med porte 3306 åben (både indgående og udgående). Jeg har også MySQL 5.7 installeret, og vil gerne oprette forbindelse til det eksternt.


Jeg har bekræftet, at bind-address ikke er indeholdt i my.ini, og skip-networking kommenteres.


Jeg har også køre følgende kommando:


GRANT ALL PRIVILEGES ON *.* TO 'root'@'\%' IDENTIFIED BY 'root';


Dybest set gjorde jeg alt, hvad alle hjælpelinjerne nævner, for at sende fjernforbindelser til serveren. Men når jeg forsøger at oprette forbindelse til serveren fra min fjernmaskine ved hjælp af den offentlige IP-adresse, får jeg 10061 MySQL-fejlen, der siger, at en forbindelse ikke kunne oprettes.


I min frustrerende indsats har jeg også forsøgt at forbinde til IP-adressen på serveren selv (så fra serveren til serveren), og den samme fejl er modtaget der. Forbindelse med localhost fungerer fint.


Nogle ideer?

Bedste reference


IP-adressen, der indberettes af hvad er min ip-adresse -tjenester, er adressen, som din internetudbyder har tildelt til hele dit subnetværk, og det er ikke din, det er delt af alle dine medarbejdere. Således når du forbinder til sådan IP-adresse udefra, er du ikke i forbindelse med din pc, du 'forbinder til internettet router. Da denne router ikke har MySQL installeret, får du aktivt nægtet forbindelse fejl.


Du skal kontakte din netværksadministrator og bede ham om at videresende en offentlig port (ikke nødvendigvis 3306) til din computers 3306 port.


Ved hjælp af en metafor vil du have mail leveret til dit soveværelse, men postmanden har ikke vundet det.