udskrivning - Sådan sørger du for korrekt .BUD-filer genereres til printerdriver efter en Windows Upgrade

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemEfter opgradering af Windows 10 anniv. til Windows 10-skabere opdatere min egen virtuelle printer (baseret på unidrv) er ikke tilgængelig. Når jeg vælger det i kontrolpanelet, får jeg en dialogboks til at installere en driver (som jeg ignorerer) og ved at trykke på annuller, ser du printeregenskaberne, der er readonly (utilgængelige).


Problemet synes at være relateret til en forkert .BUD-fil, der genereres. Når du udskifter den forkert genererede .BUD-fil, efter at opgraderne er opgraderet med en .BUD-fil (gemt efter at printerdriveren har arbejdet), fungerer driveren. (testet dette ved at gøre opdatering gendannelse mv.)
Via procesovervågning ser jeg en adgang nægtet efterfulgt af stor succes for CreateFile-operationen for .BUD-filer.


Så jeg spekulerede på: Hvorfor er den .BUD-fil genereret forkert?


Under søgningen har jeg fundet denne https://superuser.com/questions/17981/why-is-my-current-printer-unavailable-in-office/70477#70477 som fører dig til https://web.archive. ? org/web/20150511125304/https://support2.microsoft.com/default.aspx scid=kb; en-os, 873.396 [1] [2]


Citat fra KB:  'Dette problem opstår, fordi du ikke har de tilladelser, der er
  kræves for at oprette eller genskabe en parseret binær printerbeskrivelse
  fil (.bud). 'Har nogen erfaring med dette? Jeg søger en måde at forhindre, at en sådan .BUD-fil til printerdriveren genereres forkert efter en større Windows-opgradering.


Er der ting, der skal tilføjes til registreringsdatabasen eller specifikke filer på pc'en for at sikre, at opgradering af Windows ikke gør printerdriveren ugyldig?
Eller hvordan sørger du for, at driveren automatisk har alle korrekte tilladelser?


Forhåbentlig er der nogle eksperter her på SO, der kan vise den virkelige årsag og hvordan man kan forhindre det.

Bedste reference