windows - Sådan publiceres ASP.NET MVC app fra Visual Studio til Server 2012

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemVi bygger en ASP.NET MVC 5 app i Visual Studio 2015. Hidtil har vi været publiceret til Windows Server 2008 R2. Nogen opsatte serveren, men dokumenterede aldrig trinene. Nu har vi en ny Windows 2012-server og skal indstille den til at tillade en-klik-publicering fra Visual Studio til serveren.


Et klik betyder at kunne højreklikke på projektet> Udgiv> Vælg profil> Udgiv. Den skriver appen til serveren og åbner derefter webstedet i browseren.


Jeg har set på følgende artikler/indlæg:  • https://docs.microsoft.com/en-us/iis/install/installing-publishing-technologies/installing-and-configuring-web-deploy-on-iis-80-or-later

  • https://serverfault.com/questions/487744/web-deploy-on-windows-server-2012

  • http://www.sherweb.com/blog/how-to-install-webdeploy-on-windows-server-2012/Men jeg er ikke sikker på, om Web Deploy er det, der gør det muligt at offentliggøre et enkelt klik fra Visual Studio. Læs også, at Web Management Service skal køre på serveren, for alt dette skal arbejde. Med andre ord ved jeg ikke engang hvor skal man begynde! [1] [2] [3]


Jeg vil også gerne ændre standardpubliceringsporten fra 8172 til noget som 8443. Er det muligt? Tillader Visual Studio det?


Din hjælp er værdsat. Tak.

Bedste reference