hukommelse - Hvordan opdeles RAM for hvert Windows OS og min ansøgning?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg vil dele RAM i min pc i to dele; halvdelen for mit Windows OS og den anden halvdel for en billedbuffer til min applikation. For eksempel har mit skrivebord 32 GB hukommelse, og jeg vil tildele 16 GB til Windows og tildele endnu en 16 GB til min applikationsadgang. Windows rører ikke de andre 16 GB, men min ansøgning skal bruge den 16 GB billedbuffer. Jeg ved, hvordan man gør dette på Linux, men jeg skal gøre det i Windows OS. Jeg tror, ​​jeg skal konfigurere BIOS og skal implementere en side ombyg Windows-driver af billedbuffer til min adgang til programmet.
Er der nogen god måde at gøre dette på?

Bedste reference


Du kan gøre dette ved hjælp af Adress Windowing Extensions API. Selv om dette oprindelig var designet til 32-bit applikationer, er den stadig tilgængelig for 64-bit applikationer, og hukommelsen tildelt på denne måde er ikke tilgængelig for det virtuelle hukommelsesstyringssystem. [1]


Du skal dog bemærke, at i de fleste tilfælde tillader den virtuelle hukommelsesleder at gøre sit job, vil det resultere i bedre overordnet ydeevne end eksplicit at låse hukommelsesviljen.