windows - Komprimeringsmetode til filoverførsler i Android

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg udvikler en android app, hvor jeg har brug for at uploade billed-/videofiler virkelig hurtigt. Hvad kunne være den bedste tilgang til at gøre det samme? Jeg bruger Windows Azure Media Server.

Bedste reference


Jeg undersøgte og gennemgik hele dokumentationen om Azure, men kunne ikke finde den rigtige løsning til nedenstående problemer. Så jeg uddyber listen over problemer og scenarier til din forståelse.


Bare for at tilføje top-up på dette problem. Følgende er scenarierne.  1. Vi uploader videoen via appen. - Brug for hjælp er at optimere upload overførselshastigheden ved hjælp af levedygtig komprimering.Fra nu af tager det cirka 1-2 minutter at fuldføre uploaden.  1. Indsæt upload af videoen, vi beskærer videoen ved hjælp af FFmpeg codecs i vores ansøgning på VM og flyt derefter videofilen til Blob Storage.Efterfulgt af det bruger vi Azure Media SDK til at gøre et aktiv til at kode den beskårne video til adaptiv streaming, og vi opretter også Progressive Download-filen for at downloade den video, der er beskåret og har stiched billeder med den.  • Cropped og Unstichhed video afspilles i appen, der har en maksimal længde på 32 sekunder.

  • Dette viser stadig buffering på 4G-netværket, hvilket er tvivlsomt?

  • Downloadbar fil, der har billeder stiched med det kommer ud med støj i bunden af ​​videoen. (Vedlagt billede til ref.) [1] Ref. Billede. Se på den rigtige botton pixelation.