windows - Sådan læses fra USB uden nogen driver?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemVi opretter et lille system, der har GPS-modtager og pc. Vi vil teste min GPS-modtager, Vi ønsker ikke at gå til en chauffør på første gang. Først vil jeg gerne teste mit kredsløbsarbejde eller ej heller. GPS IC er indstillet til output NMEA sætning. Vi ønsker et program, der bare læser data fra USB-port og udskriver det på skærmen.


Kan vi nemt skrive noget som dette? Har vi et åbent kildeværktøj, som vil nå dette formål?


Platform: Windows 7

Bedste reference


Alle enheder har brug for en driver, så jeg vil fortolke dit spørgsmål som 'Hvordan kan jeg læse NMEA data fra min GPS ved hjælp af kun drivere fra OS, så jeg behøver ikke at skrive min egen?'


Hvis GPS-chip'en har en USB-grænseflade, skal du have fået en driver med det. Men de fleste GPS-chips har en UART-grænseflade, som i dit tilfælde lyder som om den er tilsluttet en separat USB-UART konverteringschip. Denne konverteringschips kom sandsynligvis også med en driver, men hvis ikke, kunne du spole konverterkredsens nulstillingsknap, deaktivere den, og derefter tilslutte en TTL/RS-232-niveaukonverter (tilgængelig på hylden) til UART sporer og derefter til din computers serielle port.


Medmindre du har mistanke om, at driveren til USB-UART-konverteren forårsager problemer, ville jeg ikke genere det.

Andre referencer 1


Alt, der er tilsluttet via USB, er en enhed . Enheder kræver en enhedsdriver , periode.


Du kan muligvis komme væk med en eksisterende driver indbygget i Windows. Sådan arbejder USB-hukommelsesknapper for eksempel - de viser en generisk enhed, der ligner en flytbar disk, og Windows indeholder allerede drivere til generiske flytbare diske.


Du skal kontrollere dokumentationen for din enhed for at se, om den kan efterligne en enhed, der allerede har drivere. Ellers skal du installere virksomhedens drivere, eller du er ude af lykke.

Andre referencer 2


Tag et kig på libusb. Du skal kunne læse dataene med det og en lille kode. (Ja, det er en driver. Jeg tager spørgsmålet til at betyde 'uden at skrive en driver'.) [1]

Andre referencer 3


Du har brug for en enhedsdriver til din enhed. Medmindre Windows allerede har en klassedriver til enheden.


For USB-enheder på Windows 7 kan du skrive en brugerdriver, se UMDF. [2]