c # - Kan du ikke installere Windows-tjenesten, da den ikke er installeret?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har en Windows-tjeneste skrevet i .NET 4.6. Intet underligt faktisk. Men den sidste installation var defekt noget, så jeg afinstallerede det og forsøgte at geninstallere en ny build for tjenesten. Hvis jeg bruger en ProjectInstaller afledt af System.Configuration.Install.Installer og bygg og brug msi-filen.
 Jeg får


Error 1001 An Exception occured in the AfterInstall event handler of System.ServiceProcess.ServiceProcessInstaller --> Service JPDNSCheck was not found on computer '.' --> The specified service does not exist as an installed service."


Hvis jeg bruger instalutil.exe får jeg næsten den samme fejl nemlig:


An exception occurred during the Install phase. System.InvalidOperationException: An exception occurred in the OnAfterInstall event handler of System.ServiceProcess.ServiceProcessInstaller. The inner exception System.InvalidOperationException was thrown with the following error message: Service JPDNSCheck was not found on computer '.'..


Så mit gæt er, at der er noget tilbage fra den afinstallerede tjeneste, men hvor. I listen over programmer vises det ikke længere som afinstallerbar. Jeg har kontrolleret HKEY\_LOCAL\_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Services, men tjenesten er ikke der længere. Det
Den mærkelige del er, hvorfor det tror, ​​at der stadig er der og kræver det. Jeg har tjek installationsprojektet, og jeg kan ikke finde nogen flag, som oldversion skal installeres? Nogen forslag? Jeg har forsøgt at google dette i et par timer ...


(Installer har også et servicenavn JPDNSCheck)


(Jeg kører også powershell som administrator)


(ja jeg har genstartet system siden jeg afinstallerede tjenesten)


(Maskinen er Windows 10 x 64)

Bedste reference