Hvordan kan jeg få en iPhone til at ligne en bestemt Bluetooth-enhed til Windows?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg vil bruge en iPhone til at efterligne en Windows Bluetooth-enhed og bruge denne enhed til at kontrollere mit Win32-program. For eksempel vil jeg gerne modtage og behandle (i mit Win32-program) meddelelser sendt fra denne enhed som jeg ville for en Bluetooth-mus og tastatur.


Jeg er imidlertid ny til iPhone udvikling og Windows-enhed emulering. Hvor skal jeg begynde at gøre dette job? Er der nogen referencer eller kodeeksempler, jeg skal se på?

Bedste reference


På en ikke-jailbroken iPhone har du ikke adgang til lavniveau grænsefladerne til Bluetooth hardware, så du kan ikke gøre dette. Hvis du er i Made for iPod-programmet, kan du designe Bluetooth-tilbehør, som kan kommunikere med en iPhone, men selv da kan du ikke få en iPhone til at ligne en anden Bluetooth-enhed til dit Windows-system.


Jeg anbefaler i stedet at bruge WiFi-netværk og Bonjour-opdagelse for at tillade kommunikation mellem din iPhone og din Windows-applikation. Flere applikationer gør dette for at tillade data overføres mellem Windows og iOS-enheder. Jeg giver et par detaljer om denne tilgang i mit svar her.

Andre referencer 1


Du skal starte med at studere Bluetoot-protokollens specifikationer fra bluetooth.org, jeg tror ikke, at det du vil gøre, kan kaldes Windows-enhedens emulering. For mig lyder mere som en klient/server applikation over Bluetooth, hvor iPhone er klienten og Windows-maskine er serveren.


For Win32 API vil jeg pege på denne vejledning: Winsock2 Bluetooth, hvis du planlægger at udvikle sig i C/C ++. En anden god mulighed for dig ville være 32feet.net bibliotek. [2]