linux - Qt Toolbar-knapikoner vises i Windows efter MinGW build, men forsvinder efter at være bygget med g ++

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg udvikler en PHP IDE svarende til Eclipse, men meget mere lysvægt. For grænsefladen bruger jeg Qt 4.4.3, som synes at fungere godt. Jeg har primært brugt min Windows-maskine til at gøre det meste af kodningen i Eclipse CDT og bruge MinGW som kompilator.


For et par dage siden tog jeg koden og satte den på min Eee PC med Linux for blot at se, om jeg kunne få det til at bygge. Nå, efter at have fået byggeværdig, Qt, og Eclipse i gang, udarbejdede programmet helt fint. Men når jeg starter det i Linux, er alle ikoner på værktøjslinjen i mit program forsvundet. Disse er almindelige ikoner som Klipp, Kopier, Indsæt, Åbn, Ny ... Bygningen giver mig ingen advarsler, og værktøjslinjen virker som om det har ikonerne (dvs. hvis ikonerne ikke er tilgængelige, er der en tekst etiket, der skal vises for knappen. Det viser ikke tekstetiketten, så det synes billederne er der).


Eventuelle ideer om hvorfor ikonerne ikke vises? Filstrukturen er nøjagtig den samme, og stierne til ikonerne er korrekte. Resourcefilen finder billederne. Jeg er ret ny til Linux og udvikler på Linux, så jeg 'værdsætter enhver hjælp.


Mange tak!

Bedste reference


Hvilket billedformat, f.eks. GIF, PNG, brugte du til ikonerne? Det kan være, at Qt på målmaskinen ikke læser plugins for det pågældende format. [1]

Andre referencer 1


Brug 'strace -e file -o LOG ./YourBinary', og afslut programmet umiddelbart efter opstart.


Se igennem LOGEN for 'fil ikke fundet fejl'. I mystiske tilfælde som dette gør det aldrig ondt at dobbeltkrydse på denne måde, at stier er rigtige