iphone - Hvordan får jeg programmatisk adgang til filsystemet til en iOS-enhed, der er sluttet til et Windows-skrivebord?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg ønsker at få adgang til mappen Dokumenter af et program på en iPhone eller iOS-enhed ved hjælp af C ++. Der er mange programmer, der kan få adgang til filsystemet til en iOS-enhed, som f.eks. IPhone Explorer, så jeg ved, at dette er muligt. [1]


Disse programmer har brug for iTunes, så jeg tror, ​​jeg skal kommunikere med iTunes for at få adgang til nogle mapper i iPhone-enheden.


Jeg bruger både Visual C ++ og Embarcadero C ++ Builder. Men jeg kan ikke finde nogen ressourcer til at få adgang til iOS-enhedens filsystem ved hjælp af C ++. Er der nogen der ved, hvordan man gør dette?

Bedste reference


iTunes indeholder et typebibliotek, som du kan bruge til at få adgang til dens objektmodel. Jeg kan ikke huske detaljerne, men du kan bruge noget som OleView til at se biblioteket, og du kan #importere det i dit C ++-projekt.


Jeg har kun gjort dette for at få adgang til bibliotekets ledelsesfunktioner, så jeg er ikke sikker på, om det giver en objektmodel til iOS-enheder eller ej (selvom jeg antager det ville).