python - Genstart server ved hjælp af en anden nøgle end Break

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg kører en Django server i Windows på Google Compute Instance. Jeg forbinder det med Microsoft Remote Desktop app på macOS.


Problemet er, at når jeg vil afslutte serveren, skal jeg levere en kommando til Ctrl+Break til kommandoprompten, og mit MacBook-tastatur har ikke en Break nøgle. Selv On-Screen keyboard gør det ikke har Break Key.


Så i stedet for at finde måder at finde break nøglen på, vil jeg finde måder at tilsidesætte kravet om. Så er mit spørgsmål, er der nogen måde jeg kan ændre genvejen til at dræbe serveren til ctrl+c eller ctrl+z eller nogen anden tilgængelig nøgle i stedet for break i Django?

Bedste reference


Så det var en meget heldig ting at gøre, men det løser mit formål. Jeg oprettede en batch-fil med kommandoen Kør, og når jeg skal køre serveren, kører jeg bare med batch scriptet.


Hvis jeg åbner flagermusfilen fra kommandoprompten, eller hvis jeg dobbeltklikker på den, kan jeg bare trykke på ctrl+c for at lukke den. Det sparer mig meget tid, og jeg behøver ikke engang break nøglen.