windows - Hvordan kører docker billeder uden forbindelse til internettet?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har installeret docker i et system, der ikke har forbindelse til internettet for at køre et billede med docker, jeg skulle downloade et simpelt billede fra dette og fra et andet system. Så sætter jeg dette billede i mit offline-system i denne vej: C:UsersPublicDocumentsHyper-VVirtual hard disks [6]


men når jeg kører docker run hello-world i cmd ser jeg denne besked:


Unable to find image 'hello-world:latest' locally


og forsøger at downloade hello-world image form internet, men det har ikke nogen forbindelse til internettet, så den er indenfor området. Nu vil jeg vide, hvor jeg skal sætte mine billeder ind for at være synlige for docker?

Bedste reference


Du kan gøre det på den nemme måde uden at knuse rundt med mapper ved at eksportere dockerbilledet fra enhver anden maskine med adgang til internettet:  1. Træk billedet på en maskine med internetadgang.


    $ docker trække hallo verden

  2. Gem billedet til en .tar-fil.


    $ docker save --output hello-world.tar {dit billede navn eller ID}

  3. kopiér den fil til enhver maskine.

  4. indlæs .tar filen til docker.


    $ docker load - input hello-world.tarTjek:
https://docs.docker.com/engine/reference/commandline/image\_save/
https://docs.docker.com/engine/reference/commandline/load/#examples[7][8]

Andre referencer 1


Du forsøger at starte en container ved hjælp af dockerfilen. Du skal først bygge billedet fra dockerfilen. Du kan gøre dette via  docker build -t < billednavn> < sti>Du skal bruge internetforbindelsen, mens du bygger billedet.


Du kan tjekke billedet i dit system ved hjælp af  docker billederNår du har bygget dockerbilledet, kan du starte beholderen uden internetforbindelse ved hjælp af  docker kørsel < billednavn>Du kan også eksportere det samme billede ved hjælp af docker-save og docker load-funktioner.