windows - Hvad er det enkleste program jeg kan skrive for at påberåbe et batch script?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemDet er meget dumt, at Windows ikke vil lade dig føje batchfiler til din hurtige lancering eller hvad de kalder ind i Windows 7. Denne bar over linjen kan jeg vedhæfte Firefox der, kommandoprompt, endda maling (min favorit), men ikke en batchfil. Jeg kan 'pin' det til et andet program, hvilket bare er underligt. Jeg vil have det til selvstændig, batchfilen virker nok af sig selv.


Så lad os sige, at jeg har batch-fil. Hvad er det enkleste eksekverbare program, jeg kan skrive for at påberåbe sig scriptet. Så kan jeg endelig pege på alle mine nyttige batchfiler på den hurtige hoppelinje.

Bedste reference


Hvis jeg husker rigtigt, kan du gøre dette ved først at knytte en genvej til CMD.exe til proceslinjen. Rediger derefter kommandoen, og skift CMD.exe til CMD.exe /c MyBatchFile.bat. Jeg tror, ​​at dette vil udføre batch-filen.

Andre referencer 1


Da du kun kan pinke en cmd, er det et alternativ, forudsat at du har .NET-rammen installeret - et meget simpelt C # -program:


Udvikl en tekstfil med følgende indhold:


class Program {
  static void Main() {
    System.Diagnostics.Process.Start(@"c:	est.bat");
  }
}


hvor Program er navnet på den eksekverbare du vil oprette, og c: est.bat er den fulde sti til batchfilen. Gem filen som Program.cs. Udfør følgende fra kommandolinjen:


c:WindowsMicrosoft.NETFrameworkv2.0.50727csc.exe Program.cs


Du kan erstatte 2.0.50727 med det, der findes på din maskine - kan være 1.1. noget eller 3.5 eller 4.0. Noget - det er det samme for dette scenario.


Dette vil generere Program.exe. Du kan sætte den exe-fil, hvor du vil, og pin den eksekverbare til proceslinjen. Du kan kassere .cs-filen, når du er færdig med at lave dine eksekverbare filer.


Det er en skør løsning, men det skal fungere, hvis du ikke finder noget bedre. Og hvis du ikke har. NET Framework (som jeg ikke er sikker på, endda mulig i Windows 7), kan du installere det. temmelig let.

Andre referencer 2


Den nemmeste måde er at oprette en mappe, læg dine batch-filer i den, og pin mappen til menulinjen: D


Du kan også skrive et opstartsskript, så batchfilen vil blive udført ved opstart, men jeg ved ikke, om du vil køre disse scripts ved hver opstart. Du kan også tilføje kommandoprompten til linjen og redigere opstartsstien ..

Andre referencer 3


Brug kommandokontakter på CMD.exe. [10]


cmd.exe /c "myscript.bat"

Andre referencer 4


Som en slags løsning kan du bruge følgende trick. Peg en vilkårlig applikation til proceslinjen, Shift + højreklik på det pinnede ikon, vælg Egenskaber, skift 'Target' og 'Start in' i overensstemmelse hermed. Omdøb det også, hvis du vil.


Du kan stifte flere end en .bat-fil ved hjælp af denne teknik.