windows - Android Studio sidder fast på Downloading på Mac OS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg skiftede til MAC fra Windows, og min erfaring med Android Studio på MAC suger. Jeg spekulerer på, om jeg mangler noget eller fejlen er med ny version af android 3.0.1.


Android-studiet gør ikke noget endda nogle apps, der fungerer perfekt på min Windows-maskine. Graden tager for evigt, og jeg har ikke haft succes med at køre apps. Og endnu et problem er, at Android-studiet ikke stopper, og jeg kan ikke lukke min bærbare computer, det siger androidstudio er åben, jeg prøvede at afslutte androidstudio er fast. Fryser, jeg ved ikke, at min Mac-specifikationer er bedre end Windows laptop.


Hvilken version af android studio bruger du og hvordan overvinder du dette problem, foretrækker du Mac over Windows? eller tror du jeg skulle skifte tilbage. Men jeg investerede meget på denne MacBook.

Bedste reference


Ok, jeg regnede med, hvad der forårsagede problemet, Firewall stoppede android studio fra at oprette forbindelse til internettet.


Løsningen er enkel, bare tilføj android studio til firewall


Gå til Systemindstillinger -> Sikkerhed & Privacy -> Firewall -> Firewall Options, Klik på '+' og tilføj android studio.


Indtast billedbeskrivelse her [1]