javascript - Kreative måder at forbedre URL load / render ydeevne i Windows app

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem

Jeg udvikler en Windows desktop app til min self hosted hjemmeside. Den har en indbygget shell med hostet web-browser / webview kontrol. Lige nu, når brugeren lancerer appen, åbner den hjemmesidenes hjemmeside i sit webview. Da appen sidder på klientens maskine, undrer jeg mig over, om vi kan gøre noget for at forbedre belastningen / render ydeevne i koldstart (første start) scenario. Der er få områder, jeg kan tænke på. Ud fra en ikke-web-dev oplevelse er alle mine tanker bare teorier, og jeg ved ikke, om de er mulige at opnå.
  1. Cache DNS lokalt gennem kode, så når vi har anmodet om url, har vi allerede DNS cached lokalt og vi spilder ikke tid i DNS-opslag
  2. Gør noget med TCP-håndtryk. Forbered forbindelsen (I en separat tråd?), Så at når URL'en bliver anmodet, er TCP-forbindelsen med serveren allerede etableret, og anmodningen vises straks Da min hjemmeside er selvhyret (hvilket betyder, at vi ved, hvad der kommer til at ændre i fremtiden, og hvad ikke), kan Fiddlers spor fortælle os om webadresserne til at pre-cache DNS'et og forudse TCP-forbindelsen.
    Er det fornuftigt? Lige nu er jeg i prototypefasen og vil gerne prøve, om det virkelig virker. Jeg spekulerer også på, om ovennævnte ting er mulige.
    Er der noget andet jeg kan prøve?

Bedste reference

Der er ingen måde at forbedre første starthastigheder, bortset fra at flytte til en professionel vært eller gøre din hjemmeside mindre. DNS-opslag og TCP-håndtryk forekommer i løbet af millisekunder. Hvis du virkelig har brug for hjemmesiden til at indlæse hurtigere, og det har langsomt skiftende, dynamisk indhold, kan du overveje cloudflare railgun.