c # - Brugerdefineret Windows Service Holder fejl

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har måttet foretage ændringer i en samlingsreference for et projekt, der kører som en tjeneste.


Siden da har jeg haft problemer med at få det til at køre. Det lader til, at et sted langs udførelsen af ​​denne ting mislykkes og stopper tjenesten.


Den pågældende .dll er blevet implementeret til andre projekter, der løber som en planlagt opgave, og har ikke forårsaget problemer her.


Denne post her (stackoverflow-tjenester) antyder, at alt jeg skal gøre er at stoppe tjenesten og starte den igen, hvis du har byttet ud af dll'erne, men jeg får følelsen af ​​at jeg mangler noget?


Eller endnu bedre er der en måde at se, om den eksekverbare, som tjenesten kører, virker som i opgaveadministrator?


REDIGERE:


Jeg kan se, hvad der bryder det, og det er enhedens arbejde, der kaster en undtagelse vedrørende MetaData, jeg har et 'Core' og 'Application' -lag til dette projekt, kernen håndterer dataene og EF-modellerne, men det ser ud til metadata mellem forbindelsesstrengene er forskellige, fx:


metadata=res://*/EntityFramework.AutomaticOrderingEntities.csdl|res://*/EntityFramework.AutomaticOrderingEntities.ssdl|res://*/EntityFramework.AutomaticOrderingEntities.msl;


som er forskellig fra nedenstående:


metadata=res://*/EntityFramework.WebstoreEntities.csdl|res://*/EntityFramework.WebstoreEntities.ssdl|res://*/EntityFramework.WebstoreEntities.msl;


De er begge samme navn og katalog mv i forbindelsesstrengen, skal de være de samme?

Bedste reference