internet explorer - Hvad er den accepterede måde at teste IE og andre Windows-browsere?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg udvikler webapplikationer på en Mac, så jeg kan teste standard Mac-browsere (Firefox, Chrome, Safari, Opera, osv.). Men jeg undrer mig over, hvad der er den accepterede måde at teste Windows-browsere på og især IE? Hvordan tester man forskellige versioner af IE?


Nogle mulige løsninger, jeg kan tænke på:  • Dual boot - Det virker som en smerte, hvis du udvikler kode i et Mac-miljø, men vil teste i Windows.

  • Windows virtuel maskine - Dette har altid sendt min laptop fan haywire og forårsaget generel langsomhed

  • Køb en Windows-bærbar computer - Dette virker sikkert, men det koster jeg ikke at betale for en testmaskine.

  • Noget andet jeg mangler?Jeg søger ikke et absolut rigtigt eller forkert svar her, jeg er bare nysgerrig over, hvad andre udviklere gør, og hvis der er nogen accepteret praksis.

Bedste reference


En anden mulighed, hvis du kan køre Virtual PC eller have et virtualiseringsprogram, der kan bruge VPC virtuelle harddiske, er at downloade IE Application Compatibility vhds fra Microsoft. [1]

Andre referencer 1


Adobe BrowserLab [2]

Andre referencer 2


Den nemmeste måde er virtuelle maskiner, der indeholder deres separate versioner af IE, da du ikke nemt kan få flere versioner af IE til at køre med opdateringen til IE8.


Hvis du vil gøre automatiske ting, kan du altid bruge Selen Web Driver [3]

Andre referencer 3


virtuel boks ligner en god mulighed ... undtagen du skal få fat i en windows os.


tilsyneladende er der også noget kaldet winebottler ... tjek dette andet indlæg fra stack overløb for flere detaljer.


Er der en IE-tester til mac?

Andre referencer 4


IE tester er en ikke en dårlig mulighed, så du kan skifte mellem forskellige versioner af IE på klik-of-a-mouse. Det er ikke perfekt, der er et par ting, det vil ikke efterligne nøjagtigt, men hvis du er på et budget, er det fantastisk (og gratis). Men selvfølgelig skal du få adgang til en Windows-boks. Beg/lån/stjæle en? For at være ærlig, hvis du gør en masse web dev, skal du have adgang til en maskine til testning. [5]


Alternativet er at bruge en online renderingstjeneste, men det vil koste dig.