statiske biblioteker - Porting Linux-projekt til Windows-platform med VS2015 ved brug af musselbibliotek

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem    Jeg kunne konstatere, at vs2015 kommer med musselbibliotek, som mere kan lide at bruge POSIX-opkald. Jeg gik igennem installationsguiden og gennem det officielle link kom til at vide, at jeg skal køre konfigurationsfil efterfulgt af make.

    Men konfigurationsfilen er ikke blevet leveret til vs2015.

Jeg beder dig om at lade mig vide proceduren, hvis nogen har gjort det før.
[1]

Bedste reference


musl understøtter ikke Windows; fra FAQ-siden: [2]  

Hvad er musl's afhængigheder?


  
  

      
  • Linux 2.6 eller nyere. Tidligere versioner er tilstrækkelige til at køre de fleste enkle single-threaded-programmer, men på grund af fejl og overensstemmelsesproblemer på kerneliveauet understøttes musl ikke officielt på tidligere kerner.

  •   (nu understøtter Windows 10 kører Linux-binære filer via WSL, men i så fald vil du bygge musl gennem gcc i Linux 'container' og det ville være en anden slags spil helt)  Som det kommer til VS2015 sammen med tredjepartslicens troede jeg, at der skulle være en måde at få det gjort. Mappens placering er Microsoft Visual Studio 14.0 \ VC \ vcpackages \ IntelliSense \ iOS \ OSS \ musl-1.1.10Som sagt i kommentarfeltet, ser det ud til, at det er der bare for at hjælpe IntelliSense, når du redigerer kode for iOS-mål.