Excel - Outlook 2010: Fejl 0xc0000005 på Macro-Based Email Generation

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemSoftware:
Office 2010 (32-bit), specifikt Outlook og Excel, på en Windows 7 (64-bit) maskine OG
Office 2016 (32-bit), specifikt Outlook og Excel, på en Windows 10 (64-bit) maskine
(ja det sker i begge opsætninger)


Opsætning:
Forskellige makroer i Excel-udkast e-mails, indsæt tabeller fra Excel i emnet i emnet (via Word-objekt), send e-mails


Problem:
Når maskinen er låst, vil Outlook gå i stykker, når nogen af ​​disse makroer forsøger at sende e-mailen (udkast er fint, crash sker på. Send). Fejlkoden er ALTID 0xc0000005, som refererer til en 'Access Violation'.


Overvejelser:

(1) DEP er slået fra for Outlook (via selve programmet i Filer> Valg> Tillidcenter> DEP-indstillinger) og også til Excel (via Systemegenskaber> Avanceret> (Performance) Indstillinger> Forebyggelse af databeskyttelse [[undtagelser tilføjet til begge dele]] )


(2) Krasningen sker KUN, når systemet er låst og KUN på e-mails, hvor et bord indsættes fra Excel i e-mailen. E-mails, der ikke indsætter tabeller, forårsager ikke fejl eller sammenbrud.


(3) Krasningen sker på to forskellige systemer, der er underlagt samme opdateringer på samme netværk med de samme gruppepolitikker.


(4) Der er for nylig installeret en række Windows/Office-opdateringer. Se nedenunder. Jeg har mistanke om, at en af ​​disse er ansvarlige, da Fejlloggene viser, at disse fejl regelmæssigt opstod forud for opdateringerne, men Kun efter disse opdateringer startede Outlook fuldt ud som følge af fejlen. En liste over opdateringerne indsættes nedenfor.


(5) Jeg har allerede prøvet en reparation til kontor - ingen virkning.


(6) Hvis du trykker på DEP, reduceres antallet af fejl/nedbrud, men ikke helt.


(7) De oplysninger, jeg har kunnet finde, viser, at denne fejl er effektivt Outlook's måde at blokere for viruslignende adfærd.


Lad mig vide, hvis du har nogle forslag til, hvordan du løser dette! Tak på forhånd.


Windows og Office-opdateringer:
Opdateringer sæt 1
Opdateringer sæt 2 [1] [2]

Bedste reference