HTTPS server til Windows og Node.js

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemAt spørge her, fordi jeg har slettet nettet og ikke har fundet en vejledning, der er enkel nok til at jeg forstår. Jeg forsøger at oprette en lokal webserver med https, så jeg kan få adgang til kamerastrømmen fra min telefon. server Jeg bruger Node.js på en Windows-maskine. Jeg har adgang til min webserver fra min telefon ved hjælp af min computers lokale IP-adresse. Jeg har ikke et domænenavn. Jeg forsøger ikke at lave et fuldt udbygget websted, bare en demo til hackathon.


Jeg har prøvet LetsEncrypt, men under opsætningen for win-acme spørger det om ting som hvilken type certifikat jeg vil oprette, og hvad er webrotten, og jeg er ikke sikker på, hvad der skal placeres der (localhost? Min ip-adresse? ). Når jeg forsøger at følge instruktionerne på dette så spørgsmål, prøvede jeg kommandoen [4]


New-SelfSignedCertificate -DnsName "localhost" -CertStoreLocation "cert:LocalMachineMy"


men jeg ved ikke, hvor filerne .key og .crt gik. Kan nogen give en enkel og let at forstå tutorial om hvad de skal gøre? Dette er min anden gang, der løber ind i dette problem, og det ser ud til ingen omkring mig ved, hvordan man også løser det.

Bedste reference