Kan jeg installere og bruge, visuel studie 2008 og visuel studie 2010 på samme vinduer xp/vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemKan jeg installere og bruge, visuel studie 2008 og visuel studie 2010 på samme vinduer xp/vista  • Har Visual Studio 2008 installeret og arbejder

  • wnat at installere visuel studio 2010 og bruge med 2008,

  • nogle løsninger på 08 og nogle på 10 ..eventuelle problemer?

Bedste reference


Ja du kan!
Kan ikke tilføje noget andet, ærligt! :)


Nå, jeg har personligt 2005, 2008 og 2010 installeret på samme arbejdsstation, til forskellige behov og projekter. Fungerer uden problemer!

Andre referencer 1


Ingen problemer overhovedet kører både Visual Studio 2008 og 2010 side om side. Min udviklingskasse er i øjeblikket oprettet på denne måde.


Løsninger åbnes automatisk i den version af Visual Studio, som de blev oprettet. Du kan manuelt vælge at åbne dem i en nyere version, men du skal opdatere dem. En guide vises automatisk, der styrer dig gennem processen.


Åbning af en løsning gemt med en nyere version af VS i en ældre version er ikke et understøttet scenario.

Men der er en løsning: Du skal blot åbne filen *.sln i et tekstredigeringsprogram (som Notepad) og reducere versionsnummeret med 1. Du skal gøre det samme for hver af projektfilerne.

Andre referencer 2


Jeg havde det samme problem med at konvertere et Visual Studio 2008-projekt til 2010, hvilket gjorde at programmet ikke kunne kompilere overhovedet med alle de foranstaltninger, jeg tog. Da installerede jeg Visual Studio 2008 igen, og det viser sig, at de kan installeres på samme computer og arbejde, men du skal åbne visuel basis 2008 manuelt, hvis du vil udvikle et projekt der ..

Andre referencer 3


Du bør ikke have nogen problemer, medmindre du forsøger at udvikle til Windows Phone 7, som du ikke kan og kan aldrig gøre i Windows XP.