c - Kompilering af open source projekter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har forsøgt at kompilere open source projekter siden de sidste par måneder uden succes. Jeg ved bare ikke hvordan man skal gøre det hele. Læsninger via internettet har ikke hjulpet meget.


Nogle kommer med ./Konfigurer og en Makefile , mens andre kun har en Makefile . Sådan bruges dem til at generere eksekverbare filer (eller de har andre formål).


Maskinen har i øjeblikket:
Windows XP,
Mingw Compiler til C/C ++,
Cygwin


Har jeg brug for anden software?


Tak!
Tak for svaret. I øjeblikket forsøger jeg at kompilere 'Null Httpd'. Den kommer kun med en makefile. [3]


I min kommandolinjeprompt skriver jeg


/directoryContainingMakeFile/mingw32-make Makefile


Jeg får


"Nothing to be done for 'Makefile'"


:(? Gør jeg det på den rigtige måde?

Bedste reference


./configure er den første ting at køre, hvis den eksisterer - den kontrollerer, om dit system har kravene til projektet, og giver dig også mulighed for at indstille projektspecifikke indstillinger eller bare angive standardværdierne.


Dernæst gør kommandoen (selv om nogle projekter kræver automake eller cmake, som er ens men mere kraftfulde hjælpeprogrammer) tager disse konfigurationer og bygger fra kildekoden til den eksekverbare. Gør selv en compiler i sig selv - det er blot brugt til at specificere hvordan til at bygge projektet. De fleste projekter i C bruger gcc, sandsynligvis med mange standardbiblioteker, der skal kobles sammen, i hvilket tilfælde dette skal køre på toppen af ​​cygwin perfekt godt. Hvis det har andre afhængigheder, er du dog for det meste (det bliver kompliceret meget hurtigt - hvis det sker, er det normalt en mindre tidskrævende indsats for at arbejde i OS den kilde blev lavet til at kompilere på). [4]


Efter dette skal du finde de binære filer, du har brug for i samme mappe :)