git (windows) - find fil, der blev gemt lokalt, men ikke begået/iscenesat

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg opretter normalt nye grene fra master til forskellige JIRA opgaver, og de fusionerer dem tilbage i master med pull-anmodninger, når opgaven er afsluttet.


Imidlertid bruger jeg Rstudio og har altid et lokalt script åbent, som virker en rullende kogebog om tricks og tips til at se tilbage på. Grundlæggende er det et bibliotek med min R-viden.


Desværre tror jeg, at jeg har mistet et par uger arbejde på denne fil, da jeg tror at droppe nogen ændringer fra masterafdelingen, oprettede derefter en ny filial, oprettet/redigerede en anden fil og slog sammen i master til en separat opgave.


Jeg 'm på Windows 10 og gendanne tidligere version synes ikke at være tilgængelig. Det sidste gendannelsespunkt er en dag efter den sidste trækforespørgsel, jeg havde slået sammen. Jeg forsøger at finde en måde at finde en anden version af denne fil, enten i Git eller ældre versioner på min maskine.


Hvad er den bedste måde eller værktøjer til at gøre dette. Jeg har mistet nogle ændringer i en algoritme, jeg har arbejdet på, som med succes har slået et 6 timers job i et 10 min job, og jeg vil ikke prøve at huske, hvordan jeg gjorde det. Jeg bruger visuel studie til Git og jeg har Git skildpadde. Ifølge skildpadde Der var en fusion på 19/04 og intet før 09/02, så jeg tror ikke Git nogensinde iscenesat eller begået de ændringer, jeg har mistet, der blev skrevet alle mellem 16/04 og 20/04.


REDIGERE


Jeg tror jeg har fundet det. Selv om det ikke er i min Rstudio historie i brugergrænsefladen (eller historikfilen åbnet i notesblok), når jeg bruger søgefunktionen i Rstudio's historie, finder den det ?! Rstudio har tilsyneladende alt, hvad jeg nogensinde har skrevet, og det er også tidsstemplet.


Fortsætter med at holde dette spørgsmål åbent for fremtidige problemer (selvom jeg har lavet denne fil lokalt nu for at undgå dette i fremtiden). Hvis nogen ved, hvor 'master' -historikfilen til Rstudio også er af interesse.

Bedste reference


Som nævnt i Sådan får man adgang til script/kildehistorikken i RStudio?  RStudio s kildepanel er i det væsentlige et billede til en Ace Editor [2] [3]Du har fundet 'søgehistorik', som giver dig mulighed for at finde tilbage alle tidligere filer/kommandoer. [4]