javascript - Sådan åbnes automatisk downloadet fil i ny fane i IE 11 eller kant som fil download arbejde i chrome

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg bruger Windows 10. Jeg bruger msSaveOrOpenBlob of javascript til at downloade blob-returen ved Ajax-opkaldet i IE11. Der behøver jeg ikke nogen hurtig som åben, gem under downloadning. PDF-filen skal åbnes i ny fane, præcis som det sker i krom. Men det sker ikke.


Så kontrollerede jeg med tag. Derefter kan den heller ikke åbnes uden at have nogen prompt på klik.


Min kode er som nedenfor.
Klik her for at downloade


Fil download option er aktiveret, og der er ingen mulighed for prompt. PFB den prompte jeg får. Indtast billedbeskrivelse her [8]

Bedste reference


Hvordan en browser håndterer en PDF-fil afhænger af en kombination af ting.


1.) HTTP Headers


Hvis du vil have filen behandlet som en fil, så vs. en 'side', der skal indlæses i browseren, skal du indstille content-disposition til attachment og give en filename med en filename 5]] ( uden mellemrum Firefox bliver hængt på dette) HTTP Content-Disposition Docs
fx. [9]


Content-Disposition: attachment; filename="filename.pdf"


2.) Ny fane/nyt vindue


Hvis du vil have indholdet indlæst i en anden fane/et vindue, vil du sætte attributten target til din formular/link til \_blank.


3.) Browser indstillinger


Hvis browseren har et plugin installeret (f.eks. Adobe Acrobat) til at håndtere PDF-filer, er der konfigurationer i Acrobat for at afgøre, om appen åbner PDF-filer separat i applikationen ... eller 'integreret' i browseren. Bemærk, at moderne browsere (Chrome/Firefox/osv.) Også har deres egen indbyggede PDF-gengivelse uden behov for et plugin.