windows - Beskyttelse af UWP-applikationer fra sidelad fra distribution online

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemHvis jeg vil give en appx-apppakke til nogen til at sideload på en Windows 10 pc med en udvikler konto, er der nogen måde at forhindre, at appx-pakken distribueres online?


Når det er i Windows-butikken, håndterer butikken betaling og grundlæggende licens. Der er ingen strategi, hvorved jeg kunne tilbagekalde en sidebelastet app ???


Tak...

Bedste reference


Appx-pakken giver ikke noget for dig at verificere brugen af ​​det. Enhver kan installere med din pakke.


Men du kan oprette dit eget kontosystem ved at opsætte en server og bede din bruger om at logge ind for at bruge dine funktioner. Hvis de ikke er licenseret bruger, når du bekræfter deres konto, kan du deaktivere navigeringsadfærd fra din app for at forhindre, at de bruger dine funktioner. Dette betyder, at selv om de kan installere din app, kan de muligvis ikke bruge de funktioner, du har leveret, bag din bekræftelse. Er det fornuftigt for dig?

Andre referencer 1


Hvis du har til hensigt at distribuere appen i butikken, skal du indsende en .appxupload. .appx bruges kun til at sideload appen på en enhed.


Selvfølgelig kan enhver, der har adgang til .appx gøre hvad de vil have med det - som for eksempel sideindlæser det - ligesom de kan gøre hvad de vil med en .exe. Der er ingen funktionalitet inden for .appx implementeringsteknologien, der giver dig mulighed for at 'tilbagekalde en sideindlæst app' fra en ukendt computer, som du ikke har adgang til, hvis det er det du spørger om.


Hvis du vil begrænse adgangen til din app eller snarere appens indhold, skal du implementere en eller anden form for godkendelse og/eller autorisation i selve appen. Du kan f.eks. Oprette forbindelse til en fjernbetjening, der giver adgang til brugerens ved opstart.