Lille Mac-baseret posthus søger at køre en Windows-boks, men vi er afhængige af nogle Python-scripts

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem

Du kan se, hvor dette kommer fra titlen .. Jeg arbejder på et lille posthus og erstatter en af ​​vores ældre Mac Pros. Vi så på at opbygge en mid-range pc (behøver ikke at gøre meget tung løft - ikke værd at prisen på en ny Mac Pro). .
Problemet er, vi har en række scripts, som vi bruger til optagekodkodning og medieledelse, og de blev kodet for vores Mac-eksklusive miljø. Grundproceduren for oprettelse af en ny arbejdsstation er: Installer pip ved hjælp af easy\_install Brug pip til at installere: youtube\_dl pexpect parsedatetime XlsxWriter Installer MacPorts. Brug MacPorts til at installere ffmpeg, lftp og ImageMagick. Derefter installeres et par brugerdefinerede interne scripts (der hovedsagelig afhænger af de foregående afhængigheder og python 2.7 (via xcode). Jeg vil ikke spørge, hvordan jeg tilpasser dette til pc, da det ville være en måde uden for et enkelt spørgsmål. Mit spørgsmål er uden en stærk python-udvikler på stedet (de brugerdefinerede script blev skrevet for mange år siden af ​​en person er ikke længere med firmaet), er det endog muligt at tilpasse installationsskripterne til et pc-miljø? Vi har en freelance Python-udvikler, som vi konsulterer om mindre skriptændringer, og han var ikke sikker (hans svar var 'Jeg ville først dobbelttjekke for at sikre, at nogle af værktøjerne selv kan køre på Windows. Jeg er ikke 100\% sikker på, at de kan eller ej '). Skal nogen af ​​de hjælpeprogrammer springe ud som noget, der ikke kunne tilpasses til et Windows-miljø? Mange tak på forhånd - jeg ved det er et ret bredt spørgsmål.

Bedste reference

Hvis du ikke har brug for tung løftning, hvorfor forstyrre din arbejdsgang på denne måde? Hvis du er fast besluttet på at købe en pc, hvorfor ikke køre Linux på det snarere end Windows? Den installationsproces, du beskrev, vil være næsten nøjagtig den samme på en Linux-maskine, bortset fra at du involverer en anden pakkehåndtering i stedet for MacPorts. Craig PS Python-modulerne du har angivet er alle tilgængelige via MacPorts. Det ville forenkle softwarehåndteringsprocessen for at installere alt på den måde.